És hogy mivel garantáljuk Önnek mindezt?

Bizonyára érdekli, hogyan vállaljuk fel tevékenységeink, módszereink sikerét a gyakorlatban.

Nézzük rögtön azt is példákon keresztül, hogyan, milyen esetekben nyújtanak Önnek felbecsülhetetlen segítséget ezek az értékes garanciák, melyek mindegyike megkülönböztet minket a piacon lévő hasonló tevékenységet végző cégektől.

Gyorsasági garancia:

Szerződésben vállaljuk, hogy néhány napon belül, díjmentesen elkészítjük:

  • az Önök személyre szabott fényképes árajánlatát, valamint a
  • komplett rendezvény teljes költségtervét, mely az Ön igényei szerint alakítható tovább.
[spoiler title=”1. Példa (részletekért kattints a + ikonra) ” open=”0″ style=”1″]

Többször előfordult már, hogy a kedves házasulandó pár amikor megkeresett minket, akkor éppen egy esküvőszervezővel és néhány étteremmel már levelezésben állt, de rövid időn belül nem kaptak kézzel fogható segítséget. Ameddig vártak az ajánlatokra, csak ment az idő, és amikor jöttek is ajánlatok, nem voltak egyáltalán személyre szabottak, vagy csak akkor szembesültek vele, hogy a kapott ajánlatban szereplő ár messze az általuk rászánt összeghatáron túl van. Így jelentős időt pocsékoltak el a számukra teljesen értéktelen esküvői ajánlatokra.

A profi esküvőtervező csak olyan helyszíneket ajánl, ami a jegyes pár elképzeléseinek mind stílusban, mind árban, mind földrajzi elhelyezkedésében megfelel. Ebből viszont jó sokat, és nagyon gyorsan :-).

[/spoiler] [spoiler title=”2. Példa (részletekért kattints a + ikonra) ” open=”0″ style=”1″]

Ha egy házasulandó pár ajánlatot kér esküvői helyszínektől, akkor ezek az ajánlatok a „gyorsasági garancia” jegyében általában egy vagy több sablon-ajánlatot tartalmaznak. Mivel az ajánlatok nem személyre szabottak, így minden ajánlatnak más és más a tartalma, egy kevésbé hozzáértő számára nem összehasonlíthatóak, ez nagyban megnehezíti a döntést, illetve jelentős idő megy el vele. Ahhoz, hogy személyre szabott árajánlatot kapjanak, általában személyesen be kell fáradni az adott étterembe. Kedvezményekről, ingyenes kiegészítő szolgáltatásokról is csak akkor lehet tárgyalni. A beszélgetésre így aztán rengeteg időt és pénzt szánnak (hány helyre megy el egy átlagos házasság előtt álló fiatal pár? – a statisztikák szerint 4-8 helyre…)  ezt követően még mindig nem biztos, hogy a személyes igényeiknek megfelelőre sikerül az ajánlatot szabni, már csak azért sem, mert az éttermek rendkívül találékonyak: és ha nem tudja az ember, mire kell kedvezményt kérni, vagy mi az a költség, amit csak próbálnak megfizettetni velük, akkor jelentős összeget „feleslegesen” kidobnak az ablakon.

A profi esküvőszervező tudja, hogy mely költségeket lehet kakukktojásnak tekinteni az árajánlatban, mit mivel lehet összevonni, helyettesíteni ahhoz, hogy végül teljesen személyre szabjuk mind a körülményeket, mind az ízletes vacsorát. Ezért bátran vállaljuk ezt a garanciát is: rövid határidővel, teljesen személyre szabott ajánlatokat fognak tőlünk kapni, melyek azonnal áttekinthetőek, összehasonlíthatók, és sallang valamint rejtett költségektől mentesek. Ezt Magyarországon senki nem csinálja így !!!

A keretösszeget Önök már előre meghatározhatják, így elkerülhető, hogy olyan ajánlatokkal, helyszínekkel kelljen az idejüket tölteni, ami eleve kívül esik az Önök által elképzelt határokon.

[/spoiler]

Árgarancia:

Ez a téma átvezet rögtön egy újabb fontos területre, az ár kérdésére.
A profi esküvőtervező szerződésben vállalja, hogy az árajánlatokban közölt szolgáltatások árai szerződéskötésig nem fognak változni.

Miért fontos ez Önnek?
Mert biztos lehet abban, hogy amit előzetesen kalkulált, az az összeg nem fogja túllépni az Önök által elképzelt költséghatárt a teljes esküvő tekintetében.

 

[spoiler title=”1. Példa (részletekért kattints a + ikonra) ” open=”0″ style=”1″]

Sokszor megesik, hogy ha egy étteremtől ajánlatot kérnek, akkor az ajánlat végén valahol kisebb-nagyobb betűvel szerepeltetik azt, hogy „az árváltoztatás jogát fenntartjuk”. Trükkösebb esetben csak a honlapján tesz ilyen kijelentést az adott cég, az ajánlataiban nem is. Ha probléma áll elő, akkor ők mossák kezeiket, hisz oda van írva, szegény megrendelő nem látta, miért nem nézte meg jobban? Akkor miről is szól ez? Azt mondják az éttermek, hogy le kell foglalni mielőbb, mert csak akkor garantálják ezt az árat. Ezzel mintegy nyomáskényszer alá helyezve az ifjú párt.

[/spoiler] [spoiler title=”2. Példa (részletekért kattints a + ikonra) ” open=”0″ style=”1″]

Fentihez hasonló elgondolás alapján tegyük fel, hogy egy étterem esküvői árajánlatot küld a jegyes párnak, de mivel az árváltoztatás jogáról az ajánlat nem szól. Ezután több hónapnyi egyéb szervezkedés után a pár elmegy az étterembe, hogy lefoglalják, mint esküvői helyszín. Ekkor azonban azzal szembesülnek, hogy az étteremnek új tulajdonosa van (talán még a berendezés és a falak színe is teljesen más, mint amihez hozzáképzelték álmaik dekorációját…) Most új esküvői ajánlat van érvényben, új árakkal, minek következtében ez a lehetőség már egyáltalán nem vonzó a fiatal pár számára, egyrészt a magasabb ár miatt, másrészt a becsapottság érzése végett. Ekkor fáradtan nekiállnak újra esküvői helyszíneket keresni, hátuk mögött ezzel az értékes tapasztalattal. Vigyázat! Nem csak ez az egy csapda létezik, hanem kb. 11 van, de ezeket már nem szükséges megismernie, hisz nálunk jó kezekben van az esküvője.

A profi esküvőtervező ugyanis már felkészült minden hátrányból, kifogásból, és plusz költségből, illetve ügyfeleit természetesen azonnali hatállyal mentesíti ezektől.

A profi esküvőtervező ügyfelei nem kerülnek ilyen csapdába sem )))), mert a mi szerződésünk az esküvői helyszínekkel minden a Jegyes Pár számára biztosított szolgáltatást, minden más fontos tényt, körülményt és vállalást részletesen tartalmaz.

[/spoiler]

Írásos garancia:

  • Megbízási szerződésünk keretein belül minden kiválasztott szolgáltatásról külön részletes szerződés (megrendelés) készül, mely a vállalt körülményeket, szolgáltatásokat összesíti: időben, térben. Tartalmazza a fizetett foglalókat, fizetési összegeket és határidőket. Nagyon kevés helyen térnek ki a lemondási feltételekre. Nálunk ez minden szerződés fontos részét képezi, illetve ha esetleg valamiért le kell mondani, vagy másik időpontra tenni az esküvőt, igyekszünk ezt minden esetben pénzveszteség nélkül megoldani.
  • Ezáltal Önnek mindenről teljes képe van, semmilyen információ nem sikkad el, így a közös munka tökéletesen átlátható, ellenőrizhető, „számon kérhető”.
[spoiler title=”Példa (részletekért kattints a + ikonra) ” open=”0″ style=”1″]

A kedvenc példám erre egy kedves menyasszony, akivel akkor találkoztunk, amikor már le volt foglalva az esküvői helyszínük, minket zenekarként kértek közreműködőnek. Mivel a lány tudta, hogy esküvőszervezéssel foglalkozom, az esküvő előtt egy héttel teljesen felkavarodva felhívott, hogy képzeljem el, mi történt. Az étterem közölte velük, hogy vagy fizetnek még 50.000 Ft-ot, vagy nem lesz 8 pincér az esküvőn, csak négy. Ez a vendégek számához nem lett volna elég, így a jegyes pár kénytelen volt kifizetni ezt az összeget, mert attól féltek, hogy különben nem lesznek kedvesek a pincérek a vendégeikkel, vagy nem megfelelő kiszolgálásban részesülnek.

Szerződésük volt vajon? És hogyan rögzítették benne a felszolgálókra vonatkozó részleteket? Nem volt szerződésük…

[/spoiler]

Helyettesítési garancia:

  • Amennyiben az általunk ajánlott bármelyik szolgáltatóval valami történne (betegség, baleset), úgy megfelelő helyettesítésről irodánk gondoskodik, széles körű szakemberi gárdánk kínálatát felhasználva.
  • Ilyenre nagyon kivételes esetekben került csak sor, viszont Önnek ez egy felbecsülhetetlen érték: mihez kezdene pl. esküvőjén zenekar nélkül???

 

[spoiler title=”1. Példa (részletekért kattints a + ikonra) ” open=”0″ style=”1″]

A legtöbb szerződés pénz-visszafizetési garanciát tartalmaz, helyettesítési garanciánk egyedülálló, és azért tudjuk biztosítani, mert 54 zenekarral dolgozunk, 21 fotóssal, 170 vendéglátóhellyel, stb. tehát van megbízható alap, akikre támaszkodhatunk. Általában a szerződéseknél az adott foglaló összeg kétszeresét kapná vissza, ha önmaga szerződteti le pl. a zenekart.

[/spoiler] [spoiler title=”2. Példa (részletekért kattints a + ikonra) ” open=”0″ style=”1″]

Ön esküvői helyszínnek egy hajót választ, ahol a vízállás-jelentések szerint egy héttel a várható nagy nap előtt már biztosan tudjuk,hogy nem lesz lehetőség a hajón esküdni, mivel nem lehet majd megközelíteni. Irodánk hajós esetek kapcsán minden alkalommal fenntart egy B helyszínt (melyet megrendelő választ ki előzetesen), hogy ilyen helyzetben azonnal legyen hová átszervezni mindent. Az utolsó pillanatig a szervezésben minden kétesélyes: a dekoráció, a virágok, stb. melyek ilyenkor úgy kerülnek megtervezésre, hogy mindkét helyen jól mutassanak. Ha Ön nem velünk szerződik, igen csekély az esélye annak, hogy a kiválasztott esküvői helyszín önként felajánlja a „B tervet”. A profi esküvőtervező azonban mindenek előtt gondol erre, az Önök érdekeit szem előtt tartva.

[/spoiler]

 

Minőségi garancia:

  • Azokról a szolgáltatókról, szolgáltatásokról, melyeket ajánlunk, előzetesen számos referencia-filmet, ill. fotókat mutatunk, melyek közül Önök választják ki a leginkább tetszőket.
  • Természetesen a kiválasztott szolgáltatókkal igény szerint megszervezzük a személyes találkozót, ahol az Önök kérdéseire részletesen az adott téma szakértője válaszol, így Ön biztosan minden felmerülő fontos kérdésére a lehető legszakszerűbb választ kapja.

 

[spoiler title=”Példa (részletekért kattints a + ikonra) ” open=”0″ style=”1″]

Példa: Történt egyszer, hogy megszerveztünk egy teljes esküvőt, majd két nappal az esküvő előtt a menyasszony felhívott, hogy mégsem kérik a leszerződtetett fotóst, mert találtak egy jobbat az interneten. Kérdeztem, hogy ismerik-e, mit tudnak róla, de az volt a válaszuk, hogy nagyon jó képei vannak, és hogy leszerződtettték… amellett hogy elveszítették a nálunk leszerződtetett fotósra kifizetett foglalót még a következő is megtörtént: a fotós nem jelent meg a templomi esküvőn, és mivel nekünk nem adták meg az új fotós telefonszámát, nem tudtuk felhívni sem, hogy merre jár éppen. A történet vége az lett, hogy az esküvőről egyáltalán nincsenek templomi képek. Ez a fotós olcsó volt vagy drága? Először is jóval többe került, mint amit eredetileg kiválasztottak, másrészt nem teljesítette a vállalását. Mindent összevetve a fotós megbízhatatlan volt, vagyis hiába volt látható a weboldalán egyfajta minőség, amelyet vagy ő produkált, vagy nem, ha nem teljesítette amit vállalt. Természetesen helyettes fotóst sem küldött maga helyett…

[/spoiler]

A profi esküvőtervező csak olyan szolgáltatásokat ajánl, melyeket személyesen kipróbált. Amellett, hogy látja a fotósok munkáját (weboldal, albumok, referenciák), sokkal fontosabb, és mindezt megelőzte az, hogy együtt dolgoztunk valamikor valahol egy esküvőn, ahol láttuk ezeket a szakembereket „élesben” dolgozni. Ott és úgy, ahogyan szoktak, ahol valódi önmagukat adják, mert nem kell megfelelniük. Én ezeken az esküvőkön zenekarként (énekesnőként) voltam jelen. Ez egy kicsit olyan, mint Mátyás Király álruhában, nagyon izgalmas, élvezetes, dolgozni és szórakozni egyszerre. Mivel mind a mai napig is minden hétvégén esküvőkre járunk vagy esküvőszervezőként, vagy zenekarként, van alkalmam megkóstolni az esküvői menüket, megtekinteni a kiszolgálás színvonalát, mögé látok a „színfalaknak”, hogy miről hogyan vélekednek, ha a vendég épp nem hallja. Látom a ceremóniamestereket, a fotósokat, az operatőröket. Látom, hogy mennyi időt dolgoznak, mit hogyan örökítenek meg. Ha például megtekintek Önök egy minta-filmet egy operatőrtől, azt biztosan nem tudják ellenőrizni, hogy a nap hányad részében dolgozott és mennyi részében „pihent”. Egy jó, minőségi munkához ez is hozzátartozik. Ezen kívül még számtalan olyan kiemelten fontos dolog, melyekre itt most nincs alkalmam kitérni, de bízom benne, hogy sikerült felkelteni az érdeklődését, és kíváncsi a többi dologra is.

Bízom benne, hogy mostmár ténylegesen megbizonyosodott róla Ön is, hogy szolgáltatásaink maximálisan Önért vannak, Önnek szólnak.

Nem maradt más hátra, minthogy mi is megismerjük az Önök elképzeléseit a nagy napról.

Kérje a díjmentes és kötelezettség-mentes személyes konzultációnkat.
Időpont-egyezetéshez kattintson ide